Inbouw wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast inbouw

De wijnklimaatkast inbouw modellen van ‘De Wijnkoelkast’ zijn van hoge kwaliteit met vol glazen designdeuren en geschikt voor 40 en 51 wijnflessen. De inbouw wijnklimaatkasten zijn geluidsarm (39dB) en hebben een zeer lage vibratie zodat wijn tot rust komt. De inbouw wijnklimaatkast BODEGA43-40 en BODEGA43-51 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma.

Het merk BODEGA43 is een exclusieve en luxe merk geregistreerd in Nederland. Wij zijn zeer trots dat we als enige webshop deze wijnklimaatkasten mogen verkopen. Bekijk hier de website van BODEGA43.

De BODEGA43-51 is een 1-zone wijnbewaarkast model die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de BODEGA43-51 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast BODEGA43-51 kunnen tot 51 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een blauwe led-display en touchpanel. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers.

Wijnkast inbouw

De BODEGA43-40 is een multi-temperatuur (2-zones) inbouw wijnkast. Voor het serveren van alle wijnen is een multi-zone klimaatkast ideaal. In deze inbouw 2-zones wijnklimaatkast heerst in elke zone namelijk een andere temperatuur. Je hoeft alleen de temperatuur bovenin voor witte wijn en de temperatuur onderin voor rode wijn in te stellen. De inbouw wijnkast regelt vervolgens de rest voor jou.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze inbouw wijnkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

wijnklimaatkast 2 zones

wijnklimaatkast inbouw keuken

Wanneer je kiest voor een inbouw wijnklimaatkast, dan is het belangrijk om met een paar belangrijke elementen rekening te houden.

  • Juiste maten gebruiken

Let voor de aankoop goed op de buitenafmetingen van de inbouw wijnklimaatkast en de maten van je keuken. In principe hebben inbouw wijnklimaatkasten afmetingen waarbij er rekening is gehouden met de standaardmaten van een keuken. Toch is het belangrijk altijd de juiste maten in de gaten te houden.

Meet nauwkeurig de hoogte van de nis op. Dit is de binnenkant van de ruimte waartussen de klimaatkast geplaatst wordt. Nis maten zijn meestal standaard 60 cm, maar meet ter controle tevens de breedte en diepte. Een kleine marge is nodig zodat de wijnbewaarkast in de opening geschoven kan worden. De inbouwmodellen van BODEGA43 zijn 595 mm breed, zodat ze precies in een opening van 60 cm passen. Een inbouwmodel mag strak tegen de achterwand geplaatst worden.

De hoogte van de wijnklimaatkast kan altijd nog iets worden aangepast met behulp van de stelpootjes, of als je een hogere keuken hebt, door twee houten balken onder de kast te plaatsen. De aangegeven hoogte bij de specificaties is de minimale hoogte. De aangegeven diepte is de diepte exclusief handvat.

  • Voorziening van stroom voor de wijnklimaatkast

Zorg ervoor dat de wijnklimaatkast aan de achterzijde aangesloten kan worden op het juiste stroomnetwerk.

Inbouw wijnklimaatkast bodega43-40
Inbouw wijnklimaatkast 40 flessen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang kortingsacties, adviezen en tips voor uw wijnklimaatkast.

[contact-form-7 id=”10″]

Blog de wijnkoelkast