Luxe wijnklimaatkast aanbiedingen!

LUXE beukenhouten schappen

van BODEGA43

inbouw wijnkast
wijnklimaatkast halfopenstaand
De Wijnkoelkast

Wij hebben de BODEGA43-40 wijnflessen variant gekocht bij De Wijnkoelkast. De 40 wijnflessen variant is een perfecte inbouwmodel voor onze keuken. Erg tevreden met het eindresultaat!

Richard / Ottens

De BODEGA43-40 – Je favoriete wijnen worden bewaard onder gunstige condities. Een constante temperatuur, een rustig klimaat en een UV-werende glasdeur zorgen ervoor dat de kwaliteit, smaak en aroma’s van de wijn veel langer behouden blijven. Deze klimaatkast is voorzien van twee temperatuurzones.

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’  een hoge kwaliteit wijnkast aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten tweede houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De BODEGA43-40 van ‘De Wijnkoelkast’ is hier wel geschikt voor. Zo is de ‘BODEGA43-40‘ precies het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkasten hebben een oogstrelend design voor je keuken.Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. 

Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.wodev.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast

[contact-form-7 id=”10″]

Blog van de wijnkoelkast