Siemens Wijnklimaatkast

Uncategorized

Test groot

0.01

Uncategorized

Test klein

0.01
Aanbieding!
Aanbieding!

BODEGA43 - DE BESTE KELDER VOOR JE WIJNEN

Siemens wijnklimaatkasten kopen

De wijnklimaatkasten van Siemens zijn voorzien van state of of the art technologie. Zo springt de led verlichting van veel wijnkasten al aan bij het aanraken van de RVS handvat. Kenmerkend van de Siemens wijnklimaatkasten zijn de technologieën die zorgen dat de kwaliteit en versheid van jouw producten gewaarborgd blijven. De wijnklimaatkasten van het merk BODEGA43 hebben dezelfde eigenschappen als de Siemens wijnklimaatkasten van het Duitse merk.

Met een Siemens, oftewel een BODEGA43, wijnklimaatkast kies je niet voor een prijsvechter, maar voor een gegarandeerde lange levensduur, bovengemiddelde gebruiksvriendelijkheid en vernuftigde technologieën. De compressor met fan cooling en actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone is daar een voorbeeld van. In combinatie met de goede isolatie zorgt dit ervoor dat de wijnen altijd op temperatuur liggen en dus het wijnklimaat optimaal is binnen de wijnklimaatkast. Daarnaast hebben de klimaatkasten blauwe led verlichting in elke zone, waardoor jouw keuken een luxe uitstraling krijgt.

Wijnklimaatkast inbouw Siemens

De BODEGA43 wijnklimaatkasten hebben netzoals de Siemens kasten isolerend glas met UV-filter berschermend glas tegen aromaverlies van de wijnen. ‘De Wijnkoelkast’ verkoopt verscheidene wijnklimaatkast modellen van klein tot groot en breed tot smal, de BODEGA43-40 en BODEGA43-51 zijn ideale inbouw wijnklimaatkasten.

De Wijnbewaarkast BODEGA43-66 is een royale wijnbewaarkast voor de grotere wijnverzamelaars. En de horeca wijnklimaatkast BODEGA43-180 is een vrijstaande wijnklimaatkast speciaal voor de horeca. In totaal passen er 180 wijnflessen (480 liter) in de robuuste horeca wijnklimaatkast.

wijnklimaatkast 2 zones
De Wijnkoelkast

WIJNKLIMAATKAST BODEGA43-40

Stille wijnkoelkasten die geschikt zijn voor je woonkamer of keuken. De BODEGA43-40 flessen variant heeft een prachtig design en geeft een chique uitstraling! Erg tevreden over onze aankoop bij De Wijnkoelkast!

Bart Riks

Uncategorized

Test groot

0.01

Uncategorized

Test klein

0.01
Aanbieding!

Siemens wijnklimaatkast onderbouw

‘De Wijnkoelkast’ verkoopt verscheidene wijnklimaatkast modellen van klein tot groot en breed tot smal, de BODEGA43-40 is een ideale inbouw wijnklimaatkast. De B4340 is een wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen van deze wijnklimaatkast zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om in te bouwen, maar kan ook zeker vrijstaand tot zijn recht komen. Deze B4340 is ook van het merk BODEGA43.

De BODEGA43-51 is een inbouw model met een relatief grote inhoud. In totaal kunnen tot 51 wijnflessen bewaard worden in de inbouw wijnklimaatkast B4351. Hij is geluidsarm en beschikt over een strak design met volglazen designdeur en RVS handvat.

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’  een hoge kwaliteit wijnkasten aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten tweede krijg je altijd een mooi cadeau bij iedere aankoop bij ‘De Wijnkoelkast’ dat je zelf mag kiezen.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de BODEGA43-40 en de BODEGA43-51 precies het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkasten hebben een oogstrelend design voor je keuken.Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.wodev.nl.

Schrijf je in voor onze exclusieve kortingsacties, adviezen en tips over uw wijnklimaatkast.

[contact-form-7 id=”10″]

Blog de wijnkoelkast