Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast kopen

De Wijnkoelkast.nl biedt hoogwaardige kwaliteit wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten aan. Ons assortiment bestaat uit wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone of 2 temperatuurzones. De wijnklimaatkasten zijn geschikt voor een volume van 24 tot 180 wijnflessen. De flessen wijn liggen in alle rust, bewaard onder goede omstandigheden en de gewenste temperatuur is eenvoudig te bedienen middels het touch bedieningspaneel aan de voorzijde.

De wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie wat ideaal is om je wijnen op de juiste manier te bewaren. De stille werking en low vibration technologie dragen bij aan een optimaal wijnklimaat in de wijnkoelkasten.

Op zoek naar een inbouw koelkast of inbouw wijnklimaatkast? De Wijnkoelkast biedt wijnklimaatkasten aan die geschikt zijn om in te bouwen onder het werkblad van een keuken.

De Wijnkoelkast is gespecialiseerd in het leveren van wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten. De Wijnkoelkast onderscheidt zich door een gunstige prijzen en directe, snelle levering en service. Naast de consumentenmarkt worden de wijnkoelingen ook geleverd aan restaurants, hotels, cafés en wijnspeciaalzaken.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

Wijnklimaatkast
De Wijnkoelkast

De klantenservice van De Wijnkoelkast hielp ons goed met het vinden van de juiste wijnkoelkast. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de Bodega43-40 variant.

De Bodega43-40 wijnlimaatkast past perfect als inbouwmodel in onze keuken, en hier waren wij naar op zoek.

Saskia Pluim
wijnklimaatkast halfopenstaand

Jouw wijncollectie als middelpunt – Met een BODEGA43 wijnklimaatkast haal je de ultieme presentatie voor je wijnen in huis.

Een wijnklimaatkast is de perfecte manier om rode- en witte wijn op temperatuur te serveren of onder ideale omstandigheden te bewaren. Je rode wijn bewaren in de kamer en witte wijn of rosé in een standaard koelkast volstaat namelijk niet, omdat de temperatuur teveel schommelt. Daarnaast is dan de juiste serveertemperatuur moeilijk te reguleren. Op de productpagina vindt je een inbouwtekening van elke type wijnklimaatkast. De werking van onze wijnkoelkasten zijn vergelijkbaar met Liebherr wijnklimaatkastenSiemens wijnklimaatkastenMiele wijnklimaatkasten en CASO wijnkoelkasten.

De wijnkasten van BODEGA43 beschikken over actieve ventilatoren voor een constante temperatuur per zone. Het isolerende glas met UV-filter beschermt de wijn tegen aromaverlies, waardoor de smaak behouden blijft. Tot slot zijn de klimaatkasten voorzien van een volglazen designdeur en geborsteld RVS handvat.

Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast bij De Wijnkoelkast?

Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst  24 of 36 maanden garantie, afhankelijk van het merk dat je koopt. Daarnaast bieden we je een gratis 60 dagen retourgarantie aan. Bevalt je aankoop niet, dan mag je zonder opgaaf van redenen je aankoop terug sturen. Het aankoopbedrag ontvang je dan weer terug op je rekening. Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie of retourneren.

Vragen over het product of over de service van De Wijnkoelkast? Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.wodev.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast

[contact-form-7 id=”10″]

Blog de wijnkoelkast