Prima donna wijnkoelkast

wijnklimaatkast 2 zones
De Wijnkoelkast

Wijnkast in onze keuken laten bouwen!

Via De Wijnkoelkast kwamen wij terecht bij de BODEGA43-51 inbouw wijnkast. Na de online bestellingen werd de wijnkast geleverd en geïnstalleerd bij ons in de keuken. Zeer goede service en heel erg blij met mijn aankoop!

Saskia de Wit

Prima Donna wijnkoelkasten

De Prima Donna wijnkoelkasten hebben dezelfde werking als de wijnkoelkasten van de BODEGA43 productlijn. BODEGA43 heeft een meer eigentijdse uitstraling waar veel aandacht aan design en een lange levensduur is besteed, terwijl Prima Donna op functionaliteit is ontworpen.

Wij beschikken over de volgende BODEGA43 wijnklimaatkasten en wijnkasten:

Prima donna wijnkoelkast 24 flessen

  • BODEGA43-24: Compacte vrijstaande wijnklimaatkast met een opslagruimte van 24 wijnflessen. Full glass designdeur met RVS handvat.

Prima donna wijnkoelkast 40 flessen

Prima donna wijnkoelkast 1 zone

Prima donna wijnkoelkast 2 zones

  • BODEGA43-66: Royale en luxe wijnklimaatkast met 2 zones en een volume van 195 liter. In de BODEGA43-66 variant passen 66 wijnflessen en hij is geschikt om te gebruiken, als zowel wijnbewaarkast en wijnserveerkast.
  • BODEGA43-180: De BODEGA43-180 horeca wijnklimaatkasten zijn speciaal ontwikkeld om in zelfs de meest intensieve omstandigheden optimaal gebruiksgemak te bieden, jarenlang. Door de fullglass designdeur en blauwe led verlichting is de BODEGA43-180 in een restaurant een luxe presentatie voor gasten, en voor de particuliere wijnliefhebber een pronkstuk in huis. Daarnaast beschikt deze ruime wijnklimaatkast over schuifplateaus met verstelbare wijnrekken, zodat iedere fles perfect past. Twee afzonderlijke temperatuurzones, totale volume van 180 wijnflessen, actieve ventilator, fan cooling, full glass designdeur en RVS handvat.

Schrijf je in voor onze exclusieve kortingsacties, adviezen en tips over uw wijnklimaatkast.

[contact-form-7 id=”10″]

Blog de wijnkoelkast