Wijnbewaarkast

Wijnbewaarkast kopen

Wijnbewaarkasten zijn bedoeld voor het langdurig bewaren van grotere hoeveelheden wijnflessen op de juiste temperatuur. Voor het bewaren van grotere hoeveelheden wijn op drinktemperatuur zijn de wijnbewaarkasten van ‘De Wijnkoelkast’ ideaal. Een wijnbewaarkast zorgt voor het langdurig rijpen van de wijnen. Voor wie wijn in eigen beheer de wijnflessen wil bewaren, teneinde een optimale rijping van de wijn te bereiken, is een wijnbewaarkast de allerbeste keuze. In een wijnbewaarkast wordt de gekozen temperatuur in de gehele binnenruimte gelijkmatig en constant gehouden, zodat de wijnkwaliteit na enkele maanden niet verslechterd.

De grootste variant van ‘De Wijnkoelkast’ is de BODEGA43-180 geschikt voor 180 wijnflessen (480L). De BODEGA43-180 is een wijnklimaatkast met twee temperatuurzones voor rode- en witte wijn. De bewaarkast heeft een vol glazen designdeur met RVS handvat. Het isolerende glas met uv-filter beschermt tegen het verlies van aroma, zodat de wijn in optimale kwaliteit blijft gedurende de opslag.

De BODEGA43-66 royale wijnbewaarkast met een totale inhoud van 66 wijnflessen. De BODEGA43-66 beschikt over temperatuurzones voor, zowel rode- en witte wijnen. De vol glazen designdeur is voorzien van twee glaslagen, waardoor de uv-straling van buitenaf wordt tegengehouden. De luchtvochtigheid blijft continu rond de 70%. De unieke schuifplateaus van de BODEGA43-66 zijn ontworpen om de trillingen die de rust van uw wijn kunnen verstoren op te vangen.

wijnbewaarkast

De BODEGA43-51 beschikt over een totale volume van 51 wijnflessen. Deze wijnkoelkast is ideaal om in te bouwen in uw keuken, doordat het een inbouw wijnkoelkast is. U kunt hem in een keukenkast inbouwen, maar ook als tussenbouw plaatsen. De afwezigheid van een ventilatierooster en het tijdloze design is een aanwinst voor het ontwerp zodat de Bodega43-51 moeiteloos in iedere keuken past.

De kleinere varianten zijn de BODEGA43-40 en BODEGA43-24 met een wijnopslag van 40 en 24 wijnflessen. Beide wijnklimaatkasten hebben twee temperatuurzones en vol glazen designdeuren.

Neem contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten. Dat kan telefonisch of via de contactpagina

wijnbewaarkast

Wijnbewaarkast BODEGA43-180

Om alle klanten in ons restaurant te bedienen hebben wij een BODEGA43-180 wijnbewaarkast aangeschaft. De BODEGA43-180 geeft een luxe uitstraling aan onze interieur, en we kunnen zowel rode- als witte wijn op de juiste temperatuur bewaren.

Carolien Maarssen

Blog de wijnkoelkast