Wijnkoelkast kopen

Bij De Wijnkoelkast vind je hoogwaardige wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten voor verschillende toepassingen: vrijstaande wijnkoelkasten voor thuisgebruik, inbouw wijnkoelkasten met 1 zone om je wijnen lange tijd te bewaren, inbouw wijnklimaatkasten met 2 zones om je keuken een extra luxe uitstraling te geven en horeca wijnklimaatkasten om voor je gasten een optimale beleving te creëren.

Uncategorized

Test groot

0.01

Uncategorized

Test klein

0.01
Aanbieding!
wijnbewaarkast
De Wijnkoelkast

WIJNKLIMAATKAST BODEGA43-40

Stille wijnkoelkasten die geschikt zijn voor je woonkamer of keuken. De Bodega43-40 flessen variant heeft een prachtig design en geeft een chique uitstraling! Erg tevreden over onze aankoop bij De Wijnkoelkast!

Bart Riks

Waarom een wijnkoelkast kopen?

De Wijnkoelkast heeft gekozen voor wijnkoelkasten van BODEGA43 vanwege de fluisterstille werking, laag energieverbruik, een uniek design en het gebruik van hoogwaardige materialen. Niet voor niets krijg je op wijnkasten van BODEGA43 maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie!

Door de dubbele temperatuurzones kan je zowel witte, als rode wijn opslaan en serveren in een wijnkoelkast. Hieronder een aantal unieke eigenschappen van onze BODEGA43 wijnkoelkasten en klimaatkasten:

 • Een temperatuurbereik van 5 tot 20 ºC.
 • Actieve ventilator voor een constante temperatuur in de wijnkoelkast.
 • De wijnkoelkasten en klimaatkasten hebben een zeer lage vibratie, noodzakelijk om je wijnen voor lange tijd onder de juiste omstandigheden te bewaren.
 • Geluidsarm (39 dB).
 • Europees energielabel: A (zeer energiezuinig!).
 • Drie dubbel isolerend glas met UV-filter beschermt tegen verlies van aroma (uniek in de markt!).
 • Vol glazen designdeur met ergonomische deurknop en RVS handvat.
 • Tot slot beschikken de wijnkoelkasten en klimaatkasten over blauwe LED-verlichting en een touch panel.

En niet te vergeten, bij De Wijnkoelkast krijg je maar liefst  tot 3 jaar garantie op je wijnkast of wijnklimaatkast. 

De beste kelder voor je wijnen

Wijnkoelkast modellen van BODEGA43

 • BODEGA43-24: Compacte vrijstaande wijnklimaatkast met een opslagruimte voor 24 wijnflessen. Volglazen designdeur met RVS handvat.
 • BODEGA43-40: Inbouw wijnklimaatkast met een totaal volume van 130L. Dubbele temperatuurzone, fan cooling met actieve ventilator en zeer geluidsarm.
 • BODEGA43-66: Royale en luxe wijnbewaarkast met een totaal volume van 195 liter. In de BODEGA43-66 variant passen 66 wijnflessen.
 • BODEGA43-180: De BODEGA43-180 is ideaal voor horeca gebruik en speciaal ontwikkeld om in zelfs de meest intensieve omstandigheden optimaal gebruiksgemak te bieden, jarenlang. De volglazen designdeur is een ware presentatie voor je gasten. Deze royale wijnklimaatkast beschikt net als alle modellen van BODEGA43 over schuifplateaus, zodat iedere fles makkelijk voorhanden is.
BODEGA43 is synoniem met innovatie en design op het gebied van wijnklimaatkasten. Met passie voor wijn èn eten streeft BODEGA43 naar het best haalbare in kwaliteit, techniek en design voor een optimale rijping van wijn. Het doel van BODEGA43 voor elke consument is een goede wijnkelder voor elke wijnliefhebber bereikbaar te maken.

De hoogwaardige techniek en moderne vormgeving van BODEGA43 past op elke plaats en maakt een keuken of woonkamer tot een eigentijdse ruimte. BODEGA43 creëert daarmee de perfecte beleving om al je vineuze wensen uit te laten komen. Met recht: De beste kelder voor je wijnen.

BODEGA43 ® is een geregistreerd handelsmerk.

Wijnaccessoires

Wijnaccessoires van BODEGA43, origineel en solide. Gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling voor alle wijnliefhebbers in Nederland, België en daarbuiten.

Wijnaccessoires BODEGA43

Van moderne bijzettafeltjes, champagne muselet stoelenchampagne kurk krukken tot luxe wijnkoelers en kurken onderzetters voor de echte wijnliefhebbers. Voor de mooiste wijnaccessoires ben je bij De Wijnkoelkast aan het juiste adres!

Blog van De Wijnkoelkast.nl